Om os

Børnehuset Brøndvej - Ønskebrønden - består af to huse. Vuggestuehuset kaldet Planten og børnehavehuset kaldet Regnbuen. 

Ønskebrønden


Her er eventyr for store og for små
Opdagelsesrejser vi sammen skal på
Børnelogik, spørgsmål og filosofi
Udfolder den verden vi lever i.
Jeg er mig, du er dig, sammen er vi to
Venskab og fællesskab giver tryghed og ro.
Ro til fordybelse, udvikling og læring
Så krop og hjerne får vigtig næring.
Vi skal ha’ det sjovt og grine på vejen
Gi’ plads til alt det finurlige i legen,
i roller, relationer og gensidig forhandling
Sker den vigtige dannelses-forvandling.

Børnehuset Brøndvej - Ønskebrønden - er en kommunal, integreret daginstitution for 0-6 årige børn, som er placeret i hjertet af Hedehusene. Tæt på naturen i Hedeland, spejderhytte, springcenteret, stationen og en lille hyggelig hovedgade med bibliotek, bager, slagter, frisør, genbrugsforretning med mere. Alt integreres som en betydelig del af vores pædagogiske arbejde med institutionens børn.

Vuggestue og børnehave ligger på hver deres matrikel, men afdelingerne har et tæt samarbejde, når det handler om udvikling af pædagogik, faglig sparring og videndeling i forbindelse med eksempelvis barnets overgang fra vuggestue til børnehave.

Som barn i Børnehuset Brøndvej - Ønskebrønden - bliver man tilknyttet en basisgruppe med pædagogisk personale, som følger barnet i henholdsvis vuggestue og børnehave. Det betyder, at viden om det enkelte barns udvikling, trivsel og læring følges tæt og understøttes af de samme professionelle, og at man som forældre altid har en fast kontaktperson, som man samarbejder med omkring sit barn.

Foruden basisgrupperne etableres desuden aktivitetsgrupper på tværs, hvor sammensætningen af grupperne tager udgangspunkt i det enkelte barns trivsel, udvikling, interesser og styrker.

Mere om børnehuset Brøndvej

Luk alle
Udfold alle
Tegnet frise af forskellige situationer med børn i leg